Ој весела веселице

Ој весела веселице
Веселе ти очи имаш

Кога год си погледала
Свакоме си рану далу

И мене си погледала
И мене си рану дала

Што би дала бјела вило
Да си мене пријед знала

Ја бих дала везен јастук
На јастуку име твоје
 
Име твоје име моје
Да се двоје разговоре

Порекло песме: ?

Начин певања: ?

^