Во наше село малово

Снимци

Грлице (3.2 MB, mp3)
(Женска група, води Маријана Томић)
О извођачу Албум
Во наше село малово
Има дејче пристало

Аман аман аман аман
Дадо бре има дејче пристало

Море дејче пристало
Да ли би ме сакало

Аман аман аман аман
Дадо бре да ли би ме сакало

Ја би тебе сакало
кад би кућа имало

Аман аман аман аман
Дадо бре кад би кућа имало

Порекло песме: Гора, Косово и Метохија

Начин певања: ?

^